Kinderfeestje

Wil je op je verjaardagsfeestje eens wat anders doen dan zwemmen of bowlen? Maak dan samen met je vriendjes en vriendinnetjes een insectenhotel!
 
Het is leuk om te knutselen, je leert er iets over verschillende insecten én jouw vriendjes nemen ook nog iets moois mee naar huis!

Vooraf vertellen we je in het kort iets over wat een insectenhotel is en hoe we dit gaan maken. Daarna gaan jullie lekker aan de slag.


Voor kinderen vanaf 5 jaar is het mogelijk om een kant en klaar huisje in te vullen. We nemen lege insectenhotels mee en alle materialen zijn al direct gereed voor gebruik.
Deze activiteit duurt ongeveer 1,5 uur.

Voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar is het ook mogelijk om de hotels zelf in elkaar te zetten. Wij nemen dan de hotels als bouwpakket mee. De kinderen zetten het hotel zelf (met onze hulp uiteraard) in elkaar en daarna vullen ze het pas in. We nemen dan ook een aantal boomstammetjes mee die nog gekloofd moeten worden.
Deze activiteit duurt ongeveer 2,5 uur.

De kosten voor een kinderfeestje bedragen € 10,- per kind/hotel.

Dit is inclusief een klein insectenhotel of bouwpakket, alle benodigde materialen om het hotel mee in te vullen en het eventueel gebruik van gereedschap.

Reiskosten tot 15km van Posterholt zijn gratis. Vanaf 15km berekenen wij € 0,25 per km.

Voor een kinderfeestje geldt een minimum deelname van 4 kinderen en een maximum van 8 kinderen. Meer kinderen is uiteraard wel mogelijk, maar in overleg.© Copyright 2018 - insectenhotel-ruud.nl