Bijzondere opdrachten
BloteVoetenPark te Brunssum. Geplaatst maart 2019.
Dit bijzondere, robuuste insectenhotel is in opdracht van het BloteVoetenPark ontworpen. Gezien de locatie mocht het wel een maatje meer zijn! De afmetingen zijn ca. 180 x 180cm. Het hotel is geheel gemaakt van geïmpregneerd tuinhout, voorzien van RVS schroeven en is bevestigd tussen 2 Bankirai hardhouten tuinpalen. Het dak is voorzien van dakshingles. Prijs en levertijd op aanvraag.

RoosRos architecten te Oud-Beijerland. Geleverd april 2019
Deze opdracht van RoosRos architecten was een leuke uitdaging! Een insectenhotel, volgens (vrij) ontwerp naar het schilderij "Victory Boogie Woogie" van Piet Mondriaan. Het hotel zelf is 100 x 100cm groot, met een rand van 5cm rondom. Het hotel kan aan de muur worden bevestigd, of tegen meerprijs kan het hotel aan 2 Bankirai hardhouten palen worden geplaatst. Prijs en levertijd op aanvraag.

Particulier. Geleverd juli 2019
Als uniek verjaardagscadeau is dit hotel ontworpen. Het is losjes gebaseerd op het hotel wat in het BloteVoetenPark staat, maar toch weer helemaal anders! Afmeting van het hotel is 90 x 100cm. Het zink is door de klant zelf aangebracht en geeft het hotel een mooie uitstraling. 
Prijs en levertijd op aanvraag.
┬ę Copyright 2018 - insectenhotel-ruud.nl