Agenda 2019

Onze producten worden het hele jaar door verkocht bij:
Creo+Deco 
Hoofdstraat 164 te PosterholtZondag 29 september
10.00 - 17.00

Herfstfair
Botanische tuin 
St. Hubertuslaan te Kerkrade

Deze fair staat in het teken van het 80-jarig bestaan van de tuin en zal wederom zeer gevarieerde stands met allerhande snuisterijen en oude ambachten tonen. Een bijzonder aanbod van antiek en brocante, bloem- en tuindecoraties, sieraden, planten, interieuraccessoires, delicatessen, een keur aan streekproducten en heerlijke home-made lekkernijen. 


Zondag 17 november
11.00 - 17.00

Kerst Fair
de Biesenhof
Biesenweg 1 te Geleen

Een van de eerste en meest gezellige Kerst Fairs uit de regio. Het wordt weer een waar feest, net als voorgaande jaren in de stijl van Charles Dickens. Dit jaar is er een koor wat kerstliederen ten gehore zal brengen en een heuse Dickens kapel die de hele middag afwisselend met het koor u op muzikale wijze zal vermaken. 


Zaterdag 7 december
Zondag 8 december
11.00 - 17.00

Kerstwereld 
Abdij Rolduc 
Heyendallaan 82 te Kerkrade 
 
Sfeervolle kerstmarkt door de prachtige kruisgangen van de oude abdij. 
 
Divers aanbod van cadeau-artikelen, food, kerstproducten en diverse handmade producten.


Zondag 15 december 
11.00 - 17.00 
 
Kerstmarkt Thorn 
o.a. bij abdij de Grote Hegge en in het centrum van Thorn. 
Entree € 3,50 
Vanaf 12.30 uur rijdt een gratis paardentram tussen de Grote Hegge en het centrum. 
 
De Kerstmarkt in Thorn is de laatste 25 jaar uitgegroeid tot de grootste en meest sfeervolle in Midden-Limburg. De monumentale kasteelhoeve De Grote Hegge en de Harmoniezaal in de Bogenstraat, inclusief de straten ertussen, zijn volledig in kerstsfeer ingericht. In de circa 75 stands kan de bezoeker kiezen uit een uitgebreid assortiment kerstdecoraties, handgemaakte sieraden, antiek, speelgoed uit oma’s tijd, vogelhuisjes, luxe kerstcadeaus, keramiek, berkenhouten tuindecoraties, brocanterieën en nog veel meer.  
Een grote schare vrijwilligers van de Koninklijke Harmonie van Thorn zorgt voor versgebakken wafels, overheerlijke oliebollen en nog veel meer.

www.kerstmarktthorn.nl


© Copyright 2018 - insectenhotel-ruud.nl